Tag: анкетиизбори

Сефер Тахири (фото: Б. Јордановска / ЦИВИЛ)

Фалична анкета

 Анкетата на ИПИС вели дека три до четири пратеници би добила и Алијанса на Албанците, а оваа партија од трети ...