Tag: Апатураи

Ковачевски се сретна со Апатураи: Справувањето со хибридните напади го правиме заедно со НАТО сојузниците

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски денеска ја предводеше владината делегација во состав од министерот за внатрешни ...