Tag: Бабовски

Никола Бабовски Фото: АХВ

Бабовски по повод Светскиот ден на зоонозите: Да се избегнуваат места со крлежи и комарци, милениците редовно да се третираат против паразити

Директорот на Агенција за храна и ветеринарство (АХВ) Николче Бабовски денеска, по повод 6 Јули - Светскиот ден на зоонозите, ...

Никола Бабовски Фото: АХВ

Не знам која беше целта да се шири паника меѓу граѓаните, вели Бабовски за наводно присуство на резидууми од метали и тешки метали во овошјето и зеленчукот

Директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) Николче Бабовски денеска уште еднаш потврди дека негативни се резултатите од анализите ...