Tag: Басани

Ковачевски – Басани: Рамката за соработка со Светска Банка е силна порака за Северна Македонија до меѓународните партнери и инвеститори

Рамката за соработка со Светска Банка е силна порака за Северна Македонија до меѓународните партнери и инвеститори, било истакнато на ...