fbpx
Saturday, 3 December 2022

Tag: Белата палата

Дерала: Лажните вести можат да чинат животи, индустријата на дезинформации и говор на омраза многу добро и богато се негува во Белата палата

–Пред сè мора да се знае дека дезинформациите и лажните вести во најголем дел се смислено генерирани од одредени политички, ...