fbpx

Tag: Благој Бочварски

Бочварски: Поставувањето камери на сите гранични премини ќе бииде реализирано во првиот квартал од 2024 година

Целта на воведувањето на Националниот едношалтерски систем е поголема конкурентност на нашите компании и олеснување на процедурите за транспорт, рече ...

Бочварски: Започна рехабилитација на улицата Леце Котески во Прилеп, 47 милиони денари обезбедени од Министерството за транспорт и врски

Започнуваме со рехабилитација на една од најфрекфрентните улици во Прилеп, улицата Леце Котески со инвестициона вредност од преку 47 милиони ...

Page 1 of 2 1 2