fbpx

Tag: борба против корупција

Грковска: Законот за потекло на имот ќе даде еден сериозен придонес во борбата против корупцијата и затоа е важно да биде прецизен и недвосмислен

Вицепремиерката задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска присуствуваше на состанок на работната група која работи на подготовка на ...