fbpx
Saturday, 3 December 2022

Tag: Бранко Тричковски

Форензика на пријавата

пишува: БРАНКО ТРИЧКОВСКИ Кривичната пријава против мојата маланкост е волшебство на амбициозниот примат. Хипопотамите на вмро не знаат што да ...