Tag: церемонија

Рускиот, белорускиот и иранскиот амбасадор добија забрана да учествуваат на церемонијата на доделување на Нобеловата награда

Нобеловата фондација денеска објави дека ја повлекува својата намера да ги покани амбасадорите на Русија, Белорусија и Иран на церемонијата ...