Tag: црква

Тренчевска за трибината „Зошто Не за сексуалното образование во училиштата“: Вакви ставови го враќаат општеството назад

Министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска со реакција до јавноста на изнесените ставови во однос на родовата еднаквост ...

Page 1 of 2 1 2