fbpx

Tag: Даночни раеви

Oпштествена и легислативна одговорност, пред финансискиот успех: Симнувањето на Македонија од листата на даночни раеви позитивен сигнал за инвеститорите

Оценката на Брисел дека Македонија ги спровела потребните чекори и ги исполнила критериумите за бришење од т.н “црна листа” на ...