fbpx

Tag: Делегација

Делегација на ЕУ: Земјава да продолжи да ги почитува меѓународните договори, признавањето на пасошите е работа на секоја членка одделно

Важно е Северна Македонија да продолжи да ги почитува меѓународните договори, вклучувајќи ги и заложбите поврзани со замена на патните ...

Фото: Собраниска Комисија за европски прашања

Делегација на собраниската Комисија за европски прашања на интерпарламентарна средба во Приштина

Делегација на Комисијата за европски прашања на Собранието на Република Северна Македонија, во состав Арбер Адеми, претседател,Фаница Николовска,член и замениците ...

Вицепремиерот Битиќи домаќин на бизнис делегација од Република Кореја, составена од светски реномирани компании

Заменикот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир ...

Битиќи со делегација на ЕП- се заблагодари на огромната финансиска помош и на поддршката која ја добивме од ЕУ

Заменикот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир ...