fbpx

Tag: депенализација на канабисот

Зајкова за Фронтлајн: ЛДП ќе побара измени во Кривичниот законик за депенализацијата на канабисот

Новата претседателка на Либерално демократската партија Моника Зајкова во интервјуто за Фронтлајн потенцира дека партијата ќе побара измени во Кривичниот законик ...