fbpx

Tag: диц

ДИЦ: Државниот матурски одбор ќе се произнесе дали и какви санкции ќе има за нарушеното полагање на државната матура

Државниот испитен центар (ДИЦ) најпрофесионално во рамките на своите надлежности ја спроведе државната матура, соопшти ДИЦ откако Министетството за образование ...