fbpx

Tag: Димитар Ковачевски

Ковачевски: Секогаш вложувајте во вашето знаење, тоa е она што ќе ве формира и како личности и како професионалци и е влог кој ќе ви се врати повеќекратно низ животот

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски и ректорката на Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ проф. д-р Биљана Ангелова по повод првиот ...

(ВИДЕО) Ковачевски: Северна Македонија е лидер во енергетската транзиција, стануваме зелен енергетски хаб во регионот

Премиерот Димитар Ковачевски, на денешната собраниска седница во одговор на пратеничко прашање,посочи дека Владата од почетокот на економската и енергетската ...

Ковачевски: Кандидатот на проевропскиот блок ќе стане претседател и проевропската коалиција ќе прави влада идната година

„На следните претседателки избори, кандидатот на европската коалиција, на концепцијата и политичките партии кои се залагаат за интеграција на Северна ...

Page 1 of 23 1 2 23