Tag: Дирк Јан Коп

Коп: Тоа што го зборува ВМРО-ДПМНЕ не е можно – не се можни промени во преговарачката рамка, го имате најдобриот договор што можевте да го добиете

„Рамката е испреговарана, не може да се промени и ако г. Мицкоски вели дека по изборите ќе издејствува подобар договор ...

Холандскиот амбасадор во директна средба со Мицкоски: Загрижени сме, ВМРО-ДПМНЕ може да го одложи влезот во ЕУ

Холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп, во директна средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, изразил загриженост дека ВМРО-ДПМНЕ може да ...