fbpx

Tag: дојава за бомба

Фото: Н1инфо

Дојава за бомба во Градската изборна комисија на Белград, опозицијата, сепак, успеа да ги достави приговорите навреме

Владимир Обрадовиќ, кандидатот за градоначалник на коалицијата Србија против насилство, рече дека коалицијата поднела приговори до Градската изборна комисија (ГИК), ...