fbpx

Tag: донатори за дигитална трансформација

Грковска и Алиу: Донаторската поддршка е клучна за ефективна дигитална трансформација која ќе го подобри квалитетот на живот на граѓаните

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, заедно со министерот за информатичко општество и ...