fbpx

Tag: ДС

Трајанов: Со една изборна единица ќе започне силен процес на демократизација и јакнење на одговорноста на носителите на јавни функции

На денешната прес-конференција на пратеници-предлагачи на измените на Изборниот законик, со кои се предлага Македонија да биде една изборна единица, ...