Tag: Дубровник форум

Фото: МИА

Прва средба Османи-Габриел: Се создаваат перспективи за поинтензивен политички дијалог меѓу Северна Македонија и Бугарија

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска во рамки учеството на овогодишниот Дубровник форум, оствари прва средба со заменик претседателот ...