Tag: Џејмс Рубин

Џабир Дерала, претсeдател на ЦИВИЛ, на отворањето на почесниот конзулат на Украина во Прилеп/ Фотгорафија: Јане Ѓорѓиоски

Дерала: Рубин навестува порешителна акција со дезинформациите, можеме да очекуваме сериозни чекори во најскоро време

Претставникот на Стејт Департментот задолжен за справување со дезинформации, Џејмс Рубин синоќа од Скопје испрати порака дека македонски медиуми шират ...