fbpx

Tag: Едвард Џозеф

(ЕКСКЛУЗИВНО) Едвард Џозеф за ЦИВИЛ МЕДИА: Балканските лидери имаат можност за искрени дискусии за критичните прашања кои го прават регионот нестабилен и ранлив на руската субверзија

Свое видување за најновите политичките случувања во Северна Македонија во пресрет на лидерската средба на Западен Балкан и претстојните избори ...