fbpx

Tag: Елизабета Ѓорѓиевска

Украинската амбасадорка изрази благодарност до првата дама на Македонија за учеството на Самитот посветен на менталното здравје во Кијив

Првата дама на Македонија, Елизабета Ѓорѓиевска се обрати на панелот „Генерацијата која ќе владее со светот, каква ли ќе биде?“, ...