fbpx

Tag: енергетска ефикасност

Битиќи: Преку „Зелениот финансиски инструмент” 46 милиони евра се ставаат на располагање на бизнисот и граѓаните за воведување на технологии од обновливи извори на енергија и енергетска ефикасност

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, се обрати на настанотот ...

Отпочнува имплементација на Програма со Француската Развојна Агенција за Енергетска ефикасност во јавни згради

Заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжен за економски прашња, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, денес, ...