fbpx

Tag: енергетски капацитети

Бектеши: Kапацитетите за производство на електрична енергија со децении се неискористени – за помалку од година сите се ставени во функција

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска изјави дека за помалку од една година сите енергетски капацитети се ставени во функција. ...