fbpx

Tag: Енвер Салихи

Аналитичари: Политиката не треба да се води од емоции или историски реминисценции, треба да гледа кон европската иднина

„Наместо билатерални прашања, минатото и емоциите - Северна Македонија треба да ја избере својата европска иднина“, велат за „Фронтлајн“ познавачи ...