fbpx

Tag: ЕСЧП

Ковачевски: Обвинувањата на Бугарија се целосно неосновани и доаѓаат од земја која што не ги почитува пресудите на ЕСЧП

Северна Македонија е меѓународно признаена како функционално модерно мултиетничко општество каде што се почитуваат сите права. Сите извештаи го потврдуваат ...

Page 1 of 2 1 2