fbpx

Tag: етнички заедници

(ИЗБОР) Албански медиуми: Финците во Шведска и Србите во Косово, Културно социјалниот простор во Тетово – општествен ресурс во канџите на локалната власт

БОТА СОТ: Српското етничко малцинство во Косово и финското етничко малцинство во Шведска „На северот на Шведска (градот Кируна и ...