fbpx

Tag: ЕУ Ромапрес

Жељко Јовановиќ за ЕУ Ромапрес: Ќе воведеме корекции во нашата работа во Северна Македонија преку искрен и директен дијалог со нашата заедница

Ќе воведеме корекции во нашата работа врз основа на научените лекции во Северна Македонија. Научивме поуки од нашите одлуки, како ...