fbpx

Tag: евроинтеграцискиот процес

Средба на вицепремиерката Грковска со унгарскиот амбасадор Клеин: Продолжува поддршката од Унгарија во евроинтеграцискиот процес

Заменичката на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, денеска одржа средба ...