fbpx

Tag: Европол

Фото: Wikimedia Commons

Северна Македонија учесник во операција предводена од Фронтекс, пронајдени 505 украдени автомобили, 16 чамци и 2.000 украдени делови за возила

 Во операцијата „Mobile 6“, реализирана во октомври годинава, а предводена од Фронтекс, пронајдени се 505 украдени автомобили, околу 2.000 украдени ...