fbpx

Tag: европска иднина

Средба Ковачевски – Памер: 30 години партнерски односи и богата секторска соработка меѓу Северна Македонија и Австрија

Премиерот Димитар Ковачевски, се сретна со новиот амбасадор на Република Австрија во земјава, Мартин Памер. Премиерот Ковачевски посака добредојде и ...