Tag: Фатиме Фетаи

Фетаи

Фетаи не смее да помине!?

Пишува: БРАНКО ТРИЧКОВСКИ Коментирајќи го изборот на државен обвинител во Хрватска, Анто Нобило, најпознат хрватски адвокат и поранешен државен обвинител, ...

Советот на ЈО едногласно го отфрли барањето на Фатиме Фетаи за преиспитување на одлуката за отфрлање на нејзината кандидатура за државен јавен обвинител

Советот на јавни обвинители на денешната седница едногласно го отфрли барањето на обвинителката Фатиме Фетаи за преиспитување на одлуката за ...