Tag: фестивали

Фото: Влада.мк

Министерот Љупчо Николовски додели 67 договори за поддршка на локални манифестации, саеми и фестивали

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска свечено ги додели договорите за финансиска поддршка за организација на локални ...