fbpx

Tag: фиктивни избори

Дир: Фиктивните избори на рф на привремено окупираните територии на Украина се продолжение на злосторствата на државата агресор

Амбасадорката на Украина Лариса Дир за Руските незаконски „избори“ одржани на привремено окупираните територии на Украина во своја објава на ...