Tag: Финансиска полиција

Финансиска полиција поднесе кривична пријава до ЈО против физички лица за злоупотреба на европски средства

Управата за финансиска полиција до надлежното Јавно обвинителство поднесе кривична пријава против пет физички лица поради постоење на основано сомнение ...

ЈОРСМ: Нема основано сомневање за сторени кривични дела од ексдиректорот и вработени во Управата за финансиска полиција

Постапувајќи по двете кривични пријави против поранешен директор на Управата за финансиска полиција (УФП) и вработени службеници во Управата, јавниот ...

Page 1 of 2 1 2