Tag: Фондацијата Заев

Меѓународната конференција на „Институтот Алексис Ципрас“ и „Фондацијата Заев“ на 17 и 18 јуни во Атина

Иднината на Европа по европските избори, интегративниот процес на Западен Балкан, геополитичките случувања во Источен Медитеран, мирното решавање на споровите, ...