Tag: футуризам

Светот по пандемијата

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Економисти, политичари, научници, квази научници, воени стратези, криминалци, технолози, бизнис планери, футуристи... Сите се втурнати во предвидување, ...