fbpx

Tag: ГАЗЕТА ЕКСПРЕС

(ИЗБОР) Албански медиуми: Опозицијата бара интерпелација на Рама, Албанците платиле над 43 милиони евра за влез со сплав во Велика Британија, Курти и порача на Србија прво да направат Заедница дома

Во Албанија не стивнува интересот за аферата „Мекгонигал“ и евентуалната поврзаност со Рама, како и мигрантите кои со сплавови влегуваат ...