fbpx

Tag: Германска полиција

Photograph: Armando Babani/AFP/Getty Images

Германската полиција изврши претреси во домовите на членови на екстремистичкото движење „Граѓани на Рајхот“

Германската полиција извршила претреси во домовите на екстремистичкото движење „Граѓани на Рајхот“, јави ДПА. Полицијата изврши рација во домовите на ...