fbpx

Tag: градинарско производство

Исплатени субвенциите за градинарско производство – 214.7 милиони денари за близу 11.000 производители на градинарски култури

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ја реализираше исплатата на директните плаќања по обработлива земјоделска површина за ...