fbpx

Tag: гувернер

НБ: Неповолното надворешно окружување и нагласените ризици налагаат водење исклучително претпазливи домашни политики

Најновите податоци и информации за домашната и глобалната економија и најновите случувања на меѓународните и на домашните финансиски пазари во ...