fbpx

Tag: хебрејски

(ВИДЕО) Украинскиот армиски хор ја пееше хебрејската песна „Ели Ели“ во Бабин Јар на Меѓународниот ден на сеќавањето на холокаустот

Хорот на украинската армија ја пееше хебрејската песна „Ели Ели“ на Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот во петокот на ...