fbpx

Tag: Холандија

Холандскиот „Корендон“ повторно ја активира сезонската авиолинија од Мастрихт до Охрид

Холандскиот тур-оператор „Корендон“ што располага и со сопствена авионска флота, за престојната туристичка сезона повторно ја активира директната авионска линија од аеродромот ...

Page 1 of 2 1 2