Tag: холандски амбасадор

Холандскиот амбасадор во директна средба со Мицкоски: Загрижени сме, ВМРО-ДПМНЕ може да го одложи влезот во ЕУ

Холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп, во директна средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, изразил загриженост дека ВМРО-ДПМНЕ може да ...