Tag: хор и оркестар

Училишниот хор и оркестар на ООУ „Кузман Јосифовски Питу“ блескаа на фестивалот за народни песни и ора во Монтекатини Италија

Македонската музичка експедиција на хорот и оркестарот на ООУ „Кузман Јосифовски Питу заблеска на сцената на Монтекатини Терме, Италија“. Диригирани ...