fbpx

Tag: Илија Жупаноски

Почина Илија Жупаноски, борец против дезинформации, владин советник за дигитални комуникации и поранешен директор на МОФ

На 41 годишна возраст, вчера во Скопје почина Илија Жупаноски, општествен активист за демократија и владин советник за дигитални комуникации. ...