fbpx

Tag: Иловица

Бектеши: Потпишан во првата концесија за „Иловица“ е Ставрески, а во втората Груевски, позитивни мислења дале и Димовски и Мисајловски

Вчера ги објавивме документите за „Иловица“. Се работи за две концесии. Потпишан во првата концесија е Зоран Ставрески, заменик претседател ...

Бектеши за Иловица: Министерството за економија ниту некого излажало, ниту измамило, не се работи за една, туку за две концесии

Министерството за економија ниту некого излажало, ниту измамило, ниту ставило некого во заблуда, рече денеска министерот за економија Крешник Бектеши ...