fbpx

Tag: Инфомакс

Мицкоски ги нападна медиумите кои пренесоа вест на „Индекс.мк“, но зошто не ги демантира тврдењата на „Инфомакс“?

Откако Индекс.мк објави информации дека членови на семејството на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, акумулираат сериозен недвижен имот, на својот ...