fbpx

Tag: инспекторат за земјоделство

Започнува соработка меѓу земјоделските инспекторати на Северна Македонија и Италија – заедно до повисоки стандарди во контролата на земјоделските производи

Директорот на Државниот инспекторат за земјоделство на Северна Македонија м-р Станкоски Јане и директорот на Централниот инспекциски оддел за заштита ...